Odkôstkovanie

Podmienky odkôstkovania a pasírovania ovocia

  • je nutné si telefonicky dohodnúť vopred termín
  • ovocie je nutné priviesť v bedničkách, sudoch alebo vo vreciach
  • ovocie musí byť už prebraté a zbavené hnilých častí; ovocie musí byť  pripravené na spracovanie
  • ovocie pred spracovaním umyjeme u nás 
  • minimálne množstvo ovocia na odkôstkovanie je 150kg
  • výťažnosť je cca 85-95% v závislosti od druhu ovocia

Rezervácia termínu sušenia ovocia na tel. č. +421 903 817 131

Ako to funguje v praxi?

Cenník odkôstkovania

Odkôstkovanie

0,25€/ 1 Liter

  • Slivky, marhule, broskyne, čerešne, vyšne

Cena bez DPH

Ponuka pre podnikateľské subjekty v oblasti pestovania ovocia

 

Individuálna dohoda

Pre viac info zavolajte na: +421 903 817 131 alebo napíšte na filip.dureje@gmail.com