• +421 903 817 131
logo

Pomáhať a páliť...

Menu
  • Domov
  • O nás
  • Pálenica
    • Naše služby
    • Rady pestovateľom
    • Fotogaléria
    • Cenník
  • Muštáreň
  • Sušiareň
  • Odkôstkovanie
  • Prevádzkový poriadok
  • Kontakt
Menu   ≡ ╳
  • Domov
  • O nás
  • Pálenica
    • Naše služby
    • Rady pestovateľom
    • Fotogaléria
    • Cenník
  • Muštáreň
  • Sušiareň
  • Odkôstkovanie
  • Prevádzkový poriadok
  • Kontakt
Domov/Rady pestovateľom/Príprava kvasu na vysokokvalitný pravý ovocný destilát
Rady pestovateľom

Príprava kvasu na vysokokvalitný pravý ovocný destilát

Autor:  pomona.sk | 14. apríla 2018

Keď zachováte tieto pravidla kvasu, prekvapí vás kvalitný pravý destilát s výbornou chuťou a výraznou vôňou.

  1. Kvas pripravujeme len z jednej odrody ovocia. Týmto sa docieli jednotná chuť a vôňa.
  2. Na takýto kvas, musí byt ovocie zrelé, nesmie byt hnilé a musí mať dostatočne veľa prírodného cukru. Každý kus ovocia ručne preberáme a všetky nedostatky (stopky listy a hnilé ovocie) vyhodíme.
  3. Celý proces kvasenia máme pod dohľadom, aby sme ho usmerňovali. Kvasenie musí byť riadené. A to nastavením jednotnej teploty kvasenia a úpravou pH kvasu. Nepridávame cukor.

Najnovšie články

  • Príprava kvasu na vysokokvalitný pravý ovocný destilát
  • Kôstkové ovocie
  • Hrozno a víno
  • Bobuľové ovocie
  • Jadrové ovocie

logo

O nás

O nás

V Pomone sme zameraní na poskytovanie najkvalitnejších služieb na trhu v spracovaní ovocia. Našim najväčším cieľom je dlhodobá spolupráca a spokojnosť našich zákazníkov.

Odkazy

  • O nás
  • Pálenica – služby
  • Pálenica – rady pestovateľom
  • Pálenica – fotogaléria
  • Pálenica – cenník
  • Muštáreň
  • Sušiareň
  • Odkôstkovanie
  • Prevádzkový poriadok
  • Kontakt

Kontakt

  • DK_STAV SK, s.r.o.
    Lúčna 645/9
    972 42 Lehota pod Vtáčnikom
  • +421 903 817 131
  • filip.dureje@gmail.com

Copyright © 2017 Pomona. Všetky práva vyhradené.