Podmienky odkôstkovania a pasírovania ovocia
- je nutné si telefonicky dohodnúť vopred termín
- ovocie je nutné priviesť v bedničkách, sudoch alebo vo vreciach
- ovocie musí byť už prebraté a zbavené hnilých častí; ovocie musí byť pripravené na spracovanie
- ovocie pred spracovaním umyjeme u nás
- minimálne množstvo ovocia na odkôstkovanie je 150kg
- výťažnosť je cca 85-95% v závislosti od druhu ovocia
Rezervácia termínu sušenia ovocia na tel. č. +421 903 817 131
Ako to funguje v praxi?
Cenník odkôstkovania

Odkôstkovanie
0,25€/ 1 Liter
- Slivky, marhule, broskyne, čerešne, vyšne
Cena bez DPH
Ponuka pre podnikateľské subjekty v oblasti pestovania ovocia
Individuálna dohoda
Pre viac info zavolajte na: +421 903 817 131 alebo napíšte na filip.dureje@gmail.com